Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

L'unitat mòbil de Televés visita l'Institut Palau Ausit

2015-04-14 - 2015-04-29
L'unitat mòbil de Televés visita l'Institut Palau Ausit

El proper dia 22 d'abril, l’unitat mòbil de Televés visitarà l'Institut Palau Ausit, va recorrent totes les comunitats autònomes, hem de destacar que a la comunitat de Catalunya només visitarà els Instituts d'Igualada, Ripollet i Reus.

A l’unitat mòbil s’organitzaran petites jornades interactives, amb especial incidència en l'Equipament per l'Instal·lador Categoria F, fusionadora de Fibra Òptica, Mesurador de Camp H60, Generador Llum 3 Lamdes OPS3L, Certificador de Cable Estructurat Cat. 6.

També les solucions que ofereix la sèrie de capçaleres T.0X per a la Transmodulació de Senyals, la distribució de senyal Òptica de Televisió i tot el material a instal·lar en les ICT2 (registres, cables Multifibra, Pau's), solucions per a la distribució d’ Internet a través del COAXDATA, noves Parabòliques QSD, Lnb's òptics, així com els dubtes o necessitats que es van plantejar.

Els alumnes de Cicles Formatius i empreses del sector, podran  comprovar de primera mà els avenços i tecnologies utilitzades per aquesta empresa del sector de l'electrònica, electricitat i telecomunicacions.

Horari Unitat Mòbil de Televés: dia 22 d'abril de 09:00 a 14:00.

Horari empreses : 9:00  a 10:00 h.
                         13:00  a 14:00 h.

 

Palau Ausit Logo