Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Jornada de formació PROJECTE ARCE

Durant els dies 23 i 24 de febrer es va realitzar unes jornades formatives sobre continguts del projecte ARCE en el que van participar professors de diferents instituts d'Espanya i en el que el Departament d'Electricitat i Electrònica del nostre institut hi participa dins del cicle formatiu de grau superior de Sistemes de regulació i control automàtics.

L'objectiu d'aquest projecte es fomentar el intercanvi d'experiències entre instituts de diferents comunitats en el que participen professors i alumnes, tot basat en la realització d'un projecte d'innovació comú.

El nom del projecte es AUTOMATITZACIONS REALS DE MÀQUINES VIRTUALS, a on es tracta de dissenyar en ordinador màquines reals en 3D i posar-les en marxa, comprovant tots els seus moviments tal i com el faria la màquina real sense disposar-ne d'aquestes.

Properament i durant el mes de maig es celebrarà una trobada general de tots els que han participat en el projecte, alumnes i professors, a on quedarà exposat tot el treball realitzat fins ara, es realitzarà a Medina del Campo (Valladolid) dins de la FIRA de MÀQUINES VIRTUALS obert al públic.

Palau Ausit Logo