Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

DELF Escolar 2014

El nostre Centre ha fet la preinscripció de diversos alumnes de francès de 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat a les proves del DELF Escolar, que enguany es convoquen per primera vegada a Catalunya. El DELF Escolar s’emmarca en un acord entre el Servei de cooperació i d’acció cultural de l’ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament de Catalunya.

Atorgats pel Ministeri d’Educació Nacional de França, els diplomes DELF (Diplôme d’Étude en Langue Française) són els diplomes oficials de llengua francesa, reconeguts internacionalment en 172 països. La seva validesa és indefinida.

El DELF consta de dos diplomes independents entre sí (un candidat pot presentar-se directament al diploma que correspon al seu nivell) adaptats als nivells A2 i B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL). En l’àmbit acadèmic, afavoreixen la mobilitat estudiantil internacional en certificar el coneixement de la llengua francesa: el DELF B1 permet obtenir una beca Erasmus. El nivell B1 és obligatori a Espanya per obtenir un grau universitari.

Si voleu més informació, podeu consultar l'arxiu adjunt o adreçar-vos a la professora de francès.

Documents relacionats

DescarregarVeure
INFORMACIÓ SOBRE EL “DELF SCOLAIRE” A CATALUNYA CURS 2013/2014

Palau Ausit Logo