Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014 Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014 Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014 Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014 Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014 Villefranche de Conflent i Font Romeu - dijous 6 de març de 2014

Sortida al sud de França - Villefranche de Conflent i Font Romeu - 2014

El dijous 6 de març, el alumnes de francès de l’Institut Palau Ausit van fer una sortida al sud de França. Van visitar les poblacions de Villefranche de Conflent i Font Romeu i, segons diuen,  s’ho van passar d’allò més bé. Primer van fer una volta per Villefranche, un bonic poble medieval envoltat de muralles i coronat pel Fort Liberia. Tot seguit, van agafar el Petit Train Jaune fins a Font Romeu. Aquest tren fa un recorregut impressionant pels Pirineus, passant per diversos ponts de vertigen i serpentejant entre muntanyes de cims nevats. A Font Romeu els alumnes van fer una batalla de boles de neu abans de visitar el poble.
Durant tota la sortida, van practicar el que han après a les classes de l’institut i van fer una petita immersió en la cultura francesa.
Si voleu més informació sobre aquesta sortida, podeu demanar-la als mateixos protagonistes, que, estem segurs, us la donaran de bona grat. En tot cas, per començar a fer-vos una idea, aquí teniu unes fotos.

 

Palau Ausit Logo