Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB Formació robòtica ABB

Alumnes del cicle d'Automatització i robòtica industrial realitzen pràctiques amb robots ABB

Com a conseqüència del conveni entre l'Institut Palau Ausit i l'empresa ABB, els alumnes del cicle formatiu de grau superior d'AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL han realitzat un curs de formació en les instal·lacions que l'empresa ABB disposa a Sant Quirze del Vallés,

Aquest curs ha estat com a complement del formació rebuda al nostre institut, dins del mòdul 7 de Robòtica Industrial, sobre els robots ABB i el software de programació i simulació Robot Studio.

Segons els comentaris dels alumnes ha estat una molt bona experiència el poder treballar directament amb aquests robots industrials tan aplicats en les industries automatizades. També han comentat que el curs se'l hi ha fet molt curt donat l'amplitud del tema de la robòtica.

Des d'aquí volem agrair a l'emprea ABB la seva col·laboració i dedicació per tal de millorar la formació dels nostres alumnes i donar així un major qualitat en els ensenyaments de la Formació Professional. 

A continuació podem veure un recull de fotografies dels nostres alumnes en la formació amb els robots ABB:

 

Palau Ausit Logo