Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Guanyadors de la competició

Guanyadors de la Competició SCE - Automatització fàcil amb TIA Portal

Pablo Uroz i Julio Benito, alumnes del cicle formatiu de grau superior d'Automatització i robòtica industrial, han resultat els G U A N Y A D O R S ! ! !  de la “Competició SCE - Automatització fàcil amb TIA Portal” organitzada per l’empresa SIEMENS, en la que s’han presentat més de 60 projectes d’Universitats i Instituts d’arreu d’Espanya.

ACTA FINAL DE LA COMPETICIÓ

El projecte guanyador  anomenat "Telemanteniment industrial", es posa de manifest les diferents alternatives actuals per a realitzar un manteniment remot a instal·lacions de processos automatitzats, algunes, ja utilitzades actualment en empreses i altres, més avançades tecnològicament, que s'estan imposant o que es troben en vies de desenvolupament.

L'empresa SIEMENS, com sempre, implicada amb la formació professional ha creat enguany una competició a nivell nacional per a estudiants d'instituts i universitats a on el principal objectiu és la promoció d'aquest nou entorn de programació com és TIA PORTAL dintre de l'àmbit educatiu i que substitueix al ja tradicional i incombustible STEP 7, és per això que només per participar SIEMENS realitzava una donació a cada centre participant de llicències educatives d'aquest programari per a la seva utilització a l'aula.

El Jurat de la Competició TIA Portal format per: Pedro Urda (MEC), José A Mondejar (U. Pontificia ICAI), Inmaculada Martin (C.F.O. Com Madrid), Rocio Nieva (Hexa Ingenieros), Santiago López (Zeus Control) y Presidente Jurado: Francisco Cano (SIEMENS, S.A.)

Van decidir la selecció dels 13 millors projectes i que aquests lluitarien per endur-se els premis. El projecte presentat per Pablo i Julio es pot visualitzar mitjançant una video resumen que es pot trobar penjat al Youtube i que es pot accedir directament mitjançant el següent enllaç:

VISUALITZAR EL VIDEO

El premi per a l'Institut es de 9500 € en equipament SIEMENS, dintre de les tecnologies dels autòmats programables, les comunicacions industrials i els sistemes de supervisió, fet que permetrà actualitzar i ampliar els equips que actualment es diposa dedicats a la formació dintre del cicle formatiu de grau superior d'Automatització i robòtica industrial

F E L I C I T A T S   ! ! ! 

Palau Ausit Logo