Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

CATSKILLS 2014 Control Industrial Control industrial Polimecanica Mecatronica Control industrial Polimecanica Mecatronica Control industrial Polimecanica Mecatronica Control industrial Polimecanica. 3er classificat Mecatronica. 4rt. classificat Control industrial. 2on classificat Catskills 2014 Catskills 2014 Catskills 2014

Medalles per als nostres competidors en l’edició CATSKILLS 2014.

Durant aquest mes de juny s’estan celebrant el  5è Campionat de Catalunya de Formació Professional CATSKILLS 2014 en les diferents especialitats o skills, el nostre Institut ha participat amb diferents alumnes en els següents skills:

Polimecànica: Skill a on el competidor a d’ajustar un procés industrial a nivell mecànic, fabricant en torn i fresa les peces necessàries per al seu crrecte funcionament i posteriorment programar un controladors industrial LOGO de Siemens.

Control industrial: Skill a on el competidor ha de posar en marxa un procés industrial en el que ha de configurar i programar un Autòmat programable S7-300, un Variador de freqüència MM440 i un sistema SCADA basat en WinCC Flexible.

Mecatrònica: Skill que tracta sobre el muntatge i ajust mecànic de diferents estacions de treball d’una linea de fabricació flexible així com realitzar la programació dels PLCs S7-300 que intervenen, la posada en marxa i la localització i recuperació d’avaries del sistema.

En la present edició els nostres alumnes han realitzat una gran competició dintre de l’alt nivell del competidors presentats, tot i així hem aconseguit la següent classificació:

Skill: Polimecànica.

Alumne: Marc Torres

Classificació: 3er i medalla de bronze

Skill: Control industrial.

Classificació: Christopher Reyes

Posició: 2n i medalla de plata

Skill: Mecatrònica

Alumnes: Marc Nicolás i Iván Arrabal

Classificació: 4rt classificat

Palau Ausit Logo