Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

El Gremi de Ascensors visita l'INS Palau Ausit

El passat dimecres 20 de Maig a la tarda, el Gremi de Ascensors de CatalunyA (en concret, el seu tècnic representant, Jordi Gutiérrez), va visitar el nostre institut per fer una xerrada tècnica als alumnes del CFGM Manteniment Electromecànic i als alumnes del CFGM Instal.lacions Elèctriques i Automàtiques.

Un dels objectius de la visita era l'assessorament per part del tècnic expert, sobre la maqueta a tamany real de un aparell elevador, dissenyada i muntada per alumnes de segon curs del CFGM Manteniment Electromecànic.

GEDAC va ésser fundat l’any 1977. Agrupa les empreses instal•ladores i conservadores d’aparells elevadors: ascensors, muntacàrregues, plataformes, escales mecàniques, a l’àmbit de Catalunya.

Son interlocutors dels interessos de les empreses del sector, davant les administracions, entitats i institucions vinculades i tenen signat un conveni amb el Dpt. Ensenyament per expedir un títol propi de formació en ascensors als alumnes del CFGM Manteniment Electromecànic.

Agraïm al Gremi de Ascensors de Catalunya la programació de l'activitat i a Jordi Gutiérrez per la seva visita i implicació.

Palau Ausit Logo