Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Sant Jordi 2015

Hola a tots i a tot@s,

Com cada any hem celebrat la diada de Sant Jordi al nostre centre. La jornada va combinar activitats de caire literari així com també d'altres més festives. El dia va començar amb la Marató Literària en què alumnes i professors vàrem compartir els nostres llibres preferits i especials. Després, el dia agafà un aire més plàstic amb el Diseny de desitjos que, més tard, ompliren les parets de les aules i també embolcallaren els nostres arbres del pati amb un record especial per a les noies segrestades des de fa més d'un any per Boko Haram. A continuació, amb un pati més llarg de l'habitual, tingué lloc el bescanvi de llibres a través de la ja tradicional paradeta gestionada pels nostres alumnes de batxillerat i l'esmorzar amb la venda de pastissos pels alumnes de 4t. d'ESO. 

D'altra banda, facabades aquestes activitas, arribà l'hora del lliurament de Premis Literaris en totes les llengües del centre i també dels diplomes de les Proves Cangur. A més a més, entre premi i premi, els nostres alumnes varen escenificar diverses actuacions musicals i de dansa. Així mateix, com a cloenda, es va fer una lectura dedicada al malhaurat company de l'Institut Joan Fuster de Barcelona, que va perdre la vida exercint la seva feina de professor i que voldríem compartir amb vosaltres:

"No podem marxar avui d´aquí sense recordar que aquest dilluns va morir, de forma sobtada i violenta, l´Abel Martínez, un professor com els del nostre institut. Abel havia escollit la professió docent, que consisteix en ensenyar, aprendre, equivocar-se, rectificar, i sobretot, dialogar amb els alumnes, veure com creixen, conviure amb ells, acompanyar-los en els seus dubtes i en els seus encerts. Abel, tot i que no t´hem conegut, tots nosaltres, professors i alumnes, et recordarem sempre a les nostres classes. Estaràs present cada vegada que ensenyem, cada vegada que aprenem, cada vegada que convivim."

Finalment, gràcies a la sempre excel·lent col·laboració de l'AMPA, es va dur a terme una butifarrada de germanor de què vam poder gaudir tot el centre. Val a dir, a més a més, que agraïm especialment la seva gestió de tota la logística necessària per dur a terme les activitats al pati.

Des del Departament de Llengües desitgem que n'hàgiu gaudit molt i us esperem el proper curs amb més il·lusió encara!

Salutacions cordials.

Palau Ausit Logo