Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

1 2 3 4

JORNADA DE MEDIADORS DEL VALLÈS maig 2015

Dimecres 13 de maig ens vam ajuntar diversos instituts de diferents poblacions de tot el Vallés i vam anar a l’Auditori de Música de Sant Cugat.  Ens van donar unes etiquetes amb el nostre nom, el nostre grup de treball i les dues activitats que faríem al llarg de la jornada.

Vam arribar a les nou i a les deu érem tots a la Sala d’Actes de l’Auditori escoltant la presentació. Ens van explicar que érem molts mediadors i que compartiríem activitats  amb diferents instituts. Un mediador de cada centre va formar part del grup de Teatre interactiu que estava previst actués més tard.

La resta de nois i noies fèiem una activitat en grup on identificàvem el que era “un  fet, una opinió, un estereotip”. En acabar, vam anar a veure l’obre de teatre en la que podíem participar, donant la nostra opinió sobre el que podríem fer i representant altres opcions sobre l’escenari.

Després del temps de descans, es van realitzar els Tallers que cada centre havia preparat per a la Jornada. El Palau Ausit va oferir el Taller de “Belfedar” on dos companys portaven la dinamització en el primer torn i altres dos en el segon.

Per finalitzar la Trobada ens vam fer la, ja tradicional, foto de grup i.... fins l’any vinent!

 

                                                Adaptació del text de Marta García 3r de l’ESO

                                                            (optativa de formació de Mediadors)

Palau Ausit Logo