Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Alumnes Institut Palau Ausit Honorable Consellera d'Ensenyament Irene Rigau Representants d'empreses Representants Institut Palau Ausit

Consellera d'Ensenyament Irene Rigau en la graduació de la segona promoció d’alumnes de FP Dual

L'1 de juliol en el Palau de Congressos de Barcelona es va celebrar la graduació de la segona promoció de l’FP Dual, a on va estar presidida per la Honorable Consellera Irene Rigau i que van participar tant, els alumnes dels diferents instituts d’arreu de Catalunya que han finalitzat els seus estudis en aquest format d’FP Dual com les empreses que han acollit als diferents alumnes.

Durant l’acte s’han lliurat els diplomes tant als alumnes com a les empreses, al voltant de 900 alumnes, provinents de 62 centres educatius d’arreu del país, i que han dut a terme les pràctiques a 200 empreses.

L’FP dual es va posar en marxa el curs 2012-2013 amb un total de 590 alumnes, 25 centres i 118 empreses i entitats vinculades. Aquest curs, ja han estat més de 3.700 els alumnes que han cursat dual, 122 centres i més de 600 les empreses i entitats participants.

L’Institut Palau Ausit ha participat amb 52 alumnes i 35 empreses, sent el primer institut de Catalunya en nombre d’empreses i el segon en nombre d’alumnes.

L’FP dual permet als alumnes rebre formació al centre docent i a l’empresa, i alhora suposa una estada de l’alumne a l’empresa per tal que s’adapti al funcionament de l’empresa i prengui contacte amb el món laboral de la família professional que estudia.

“La segona promoció de l’FP dual és l’inici de la consolidació del model que volem per a Catalunya”, ha dit la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, durant l’acte. Rigau ha afirmat que “la Formació Professional és mou i en bona direcció;  és com una barca en la qual tots remem en el mateix sentit”. Ha recordat que el curs vinent cinc mil alumnes començaran la Formació Professional en modalitat dual. Ha destacat que és una gran eina per la lluita contra la crisi i “per accedir a la plena ocupació”.

Palau Ausit Logo