Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

ELS GRUPS DE PRIMER D’ELECTROMECÀNICA DE VEHICLES VISITEN UN SERVEI OFICIAL

El passat dijous 3 de desembre, els quatre grups de 1er d’ Electromecànica de Vehicles, vam tenir l’oportunitat de visitar un Servei Oficial a Ripollet.

Ens vam dividir en dos grups. El primer va visitar Superwagen de la mà del Sr. Manel Pelayo, Cap de Taller, i el segon ,les instalacions d’Ondinauto acompanyat pel Sr. Tomás Nicolás,  Cap de Postvenda.  Agraïm moltíssim a tots dos el temps que ens van dedicar mostrant-nos tots els espais del taller, recepció, electromecànica, planxa i pintura, reciclatge, paint box, etc., mentre ens explicaven les particularitats de cada secció.

Els  responsables  de les dos empreses van coincidir  en valorar més l’actitud de l’alumne en pràctiques que no pas els seus coneixements. L’ordre, la neteja, la puntualitat o el mètode de treball són fonamentals.

Els alumnes van poder preguntar tota mena de qüestions  com el salari d’un operari, avaries complexes, errors comesos pel personal,etc..

Un cop finalitzades les visites, ens vam dirigir al Parc dels Pinetons per a disfrutar d’una bona barbacoa en un ambient distès i diferent de l’habitual al Centre.

L’alumnat està molt content de l’experiència i amb ganes de repetir.


 

                                                                                      Equip docent 1er Electromecànica de vehicles

                                                                                      Institut Palau Ausit de Ripollet

D:\Descargas\IMG_0343.JPG

Foto de grup al Servei Oficial Superwagen de Ripollet

 

 

Palau Ausit Logo