Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

PROJECTE TRANSPORTADOR PER CORRONS LOGOS FUNDACIO BCN

SUBVENCIÓ FUNDACIÓ BCN FORMACIÓ PROFESSIONAL

El passat mes de desembre vam complimentar una sol·licitud de demanda d'una subvenció pel Suport a Projectes Innovadors de Formació Professional, a través de la Fundació BCN Formació Professional.

En aquesta convocatòria s'obria la possibilitat de participació de centres de tota la comarca de Barcelona.

La resolució, on ens concedeixen l’ajut econòmic, va arribar el passat dia 28 de gener.

Estem molt contents i agraïm moltíssim aquest ajut. Ara treballarem dur per poder ser mereixedors d'aquest ajut i pensar en les noves possibles col·laboracions.​

 

Benvolgut Sr. José Alfaro, (Director de l’Institut Palau Ausit)

Ens posem en contacte amb vostè en relació a la 5a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP, en el qual l’Institut Palau Ausit ha participat.

Com ja saben, el projecte té com a objecte donar suport i impulsar, a través de la concessió d’ajuts econòmics, entorns, metodologies d’aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores, amb l’objectiu de promoure la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica, a través de processos d’ensenyament i aprenentatge de qualitat i en entorns favorables per al seu desenvolupament.

 

En l’edició d’enguany, han participat un total de 83 projectes, qual cosa indica que hi ha molta predisposició i voluntat per part dels centres d’FP de la demacració de Barcelona a seguir treballant en aquesta línia innovadora i en apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.

És per tot això que s’ha resolt favorablement concedir ajut econòmic a l’Institut Palau Ausit per al projecte: Transportador de corrons.

Li farem arribar per correu postal la Resolució juntament amb el Conveni de col·laboració entre el centre i la Fundació BCN Formació Professional, tots dos documents degudament signats pel Sr. Pere Ros, gerent de la Fundació.

Els agraïm molt la seva participació i la confiança que han posat en aquesta iniciativa de la Fundació, i els animem a presentar-se novament en les properes convocatòries d’aquest Pla de Mesures. En aquesta línia, la Fundació BCN Formació Professional té previst promoure accions formatives per al desenvolupament i presentació de projectes d’innovació (assessorament, pautes, aprofundiment en què és innovar i què no, etc.), en les quals més endavant us convidarem a participar.

Aprofito l’avinentesa per saludar-lo cordialment,

Gemma Sepúlveda

Àrea Formació Professional i Empresa

Fundació BCN Formació Professional

Ajuntament de Barcelona

www.fundaciobcnfp.cat

FUNDACIÓ BCN FP

Palau Ausit Logo