Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

La Unitat mòbil de Televés ens ha visitat al Palau Ausit

El camió de Televés, per segon anys consecutiu, ens ha visitat aquest 9 de març per mostra-nos les noves tecnologies, sobre tot en màteria de fibra òptica, en les instal·lacions comunes de de lecomunicacions. d'acord amb les noves dispocions de la nova ICT 2.

Ens han mostrat com són les instal·lacions de fibra óptica en edificacions de nova construcció. La tecnologia necessària per intalar-la i certificar el seu funcionament, tal com demana la legislació vigent i asegurant un bon funcionament per l'usuari final.

També hem vist la fusionadora de fibra óptica, és una màquina per connectar dos cables de fibra òptica

també hem vist els mòduls utilitzats per captar les senyals de televisió per satel·lit i adaptarles a freqüencies o canals de televisió digital TDT. i ccom es poden configurar remotament, útil per hotels per exemple.

també algun mòduls adaptaven la senyal  de TDT a fibra óptica, per poder portar la senyal a grans distàncies evitant el cable coaxial, ya que generen perdues molt alevades. En canvia la fibra óptica, té pèrdues molt mínimes.

també hem vist la diferència entre un coaxial de televisió terrestre i un cooxial de tv de banda ampla.

Els alumnes de Cicles Formatius i empreses del sector, van poder comprovar de primera mà els avenços i tecnologies utilitzades per aquesta empresa del sector de l'electrònica, electricitat i telecomunicacions

Palau Ausit Logo