Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

PRESENTACIÓ DE PROJECTES EMPRESA

El passat mes de gener els alumnes del *CFGS d'Administració i Finances, van realitzar la primera exposició pública dels projectes empresarials del curs 2015-2016.


En aquesta primera exposició s'ha d'explicar l'activitat de l'empresa, els serveis d'aquesta, així com la imatge corporativa de la mateixa.

En el curs 2015/2016 hi ha 4 projectes:

Projecte 1: Empresa dedicada a la comercialització i venda de flors, arbustos, disseny d'esdeveniments i el manteniment per a empreses i particulars de jardins i flors d'interior.

 

 


Projecte 2: És un gimnàs, que té com a novetat que hi ha zona de nens a partir de 5 anys i zona d'adults, per poder anar tota la família. I com una altra novetat creen la secció de *running, amb un sistema innovador.

Projecte 3. És un Centre de Salut, dins dels seus serveis es troba el Spa, zona de massatges, zona d'estètica i cura completa de la pell, zona de professionals com a dietistes,així com una zona de venda de productes cosmètics.

 
Projecte 4: Un centre d'activitats educatives i extraescolars. És un centre que es dedica al fet que els nens i nenes de 5 a 16 anys, realitzin inicialment tots els deures que reben cada dia al seu centre escolar, preparin els exàmens que han de fer, perquè els pares una vegada arribin els nens a les seves llars es dediquin ha gaudir d'ells. Tenen *canguraje de matí i de caps de setmana. Dins de les activitats esportives estan el*futbol, basquet, patinatge., etc.
 
La valoració dels assistents, sobre els projectes van ser de +- 8,5 a 9 punts sobre 10.

Realment van fer un treball excel·lent.
 
 

Palau Ausit Logo