Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Donació equipament Safety Machine Donació equipament Safety Machine

Donació per part de les empreses OMRON i MESPACK d'un equipament didàctic de seguretat en màquines

L’empresa OMRON, va convocar un concurs sobre aplicacions industrials de la Seguretat industrial aplicada a la industria, en aquest van participar diferents empreses de tot el territori nacional, a on l’empresa MESPACK va sortir guanyadora.

L’empresa MESPACK, situada en la població de Santa Perpètua de la Moguda (Barcelona), i amb la que tenim una estreta relació lligada a la FP Dual, es dedica al disseny i construcció de línies de fabricació per al sector del packaging.

El premi per a l’empresa  MESPACK consta de diferents avantatges comercials de cara a la relació amb l’empresa OMRON i a més d’un equipament amb material industrial relacionats amb la Seguretat en màquines automatitzades amb tecnologia SYSMAC i que havia de triar entre un Institut o Universitat com a receptor d’aquest equipament. L’empresa MESPACK va triar el nostre institut com a únic receptor d’aquest entrenador.

El passat 15 de març es va oficial el lliurament, a on van assistir, per part de l’empresa OMRON, el Sr. Rubén Rojo  (Product Marketing Manager)  i per part de MESPACK, el Sr. Joan Subirats (Cap del Departament d’Enginyeria elèctrica) . Aquest equipament servirà per a que els nostres alumnes puguin practicar amb material industrial diferents temes relacionats amb la Seguretat en màquines automatitzades.

Des d’aquí volem agrair a l’empresa OMRON aquesta iniciativa i a l’empresa MESPACK per la confiança que any rere any està dipositant en la nostra formació.

Palau Ausit Logo