Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

SantJordi2016 TertúliaLiterària TertúliaLiteràriaB2 IntercanviLlibres Tallers Música ParticipantsProvesCangur Pati BallemHipHop! Recitem! BallemSalsa! PremisLiterarisCatalà PremisLiterarisCastellà PremisLiterarisIdiomes

Sant Jordi 2016

Bon di@,

Com cada any hem celebrat la diada de Sant Jordi al nostre centre. La jornada va combinar activitats de caire literari així com també d'altres més festives. El dia va començar amb la Marató Literària en què alumnes i professors vàrem compartir els nostres llibres preferits i especials. Després, el dia agafà un aire més plàstic amb el Diseny de l'arbre dels desitjos per a l'ESO i un taller de roses de papiroflèxia per al Batxillerat. A continuació, amb un pati més llarg de l'habitual, tingué lloc el bescanvi de llibres a través de la ja tradicional paradeta gestionada pels nostres alumnes de batxillerat i l'esmorzar amb la venda de pastissos pels alumnes de 4t. d'ESO. 

Finalment, acabades aquestes activitas, arribà l'hora del lliurament de Premis Literaris en totes les llengües del centre i també dels diplomes de les Proves Cangur. A més a més, entre premi i premi, els nostres alumnes varen escenificar diverses actuacions musicals i de dansa. 

Des del Departament de Llengües volem agrair especialment  la sempre excel·lent col·laboració de l'AMPA, sobretot per la  gestió de tota la logística necessària per dur a terme les activitats al pati. Així mateix, desitgem que n'hàgiu gaudit molt i us esperem el proper curs amb més il·lusió encara!

Si voleu veure totes les fotos del dia, cliqueu aqui!

Salutacions cordials,

Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua catalana.

Palau Ausit Logo