Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Ús proposem: Caminada de Sant Pere a Sant Pau

Caminada de Sant Pere a Sant Pau, a la recerca dels límits de la Barcelona Medieval i Moderna, diumenge 27 de novembre 10,15 del matí

Des del departament de socials us animem a què us apunteu a aquesta caminada tan interessant.

 

Planta_muralla_medieval_de_Barcelona

Anar de Sant Pere a Sant Pau és una expressió que indicava anar d’extrem a extrem de la Barcelona medieval i moderna, i en aquesta ruta ho farem. Cercarem els límits des de la ciutat romana-medieval-moderna, seguirem l’antiga via augusta, el cardus romà, la gran via de Ciutat Vella que va des del portal Nou al de Sant Antoni, i per acabar farem la visita guiada a Sant Pau del Camp.

Aquesta ruta és una mica diferent a totes les que fem, més barata, no inclou la consumició final però la fem coincidir amb la visita guiada que es fa cada diumenge Sant Pau del camp. Passem per llocs que ja hem passat en altres rutes però també ens endinsem per carrers que mai hem estat del Call i del barri del raval. Descobrirem certa simetria que té la nostra meravellosa ciutat, de monestirs, fàbriques d’indianes, hostals, hospitals, més una caminada que una ruta.

Diumenge 27 de novembre a les 10,15 del matí – lloc de trobada sota l’arc de triomf (Metro arc de triomf L1 – vermella).

A les 12,45 comença la visita guiada de Sant Pau del Camp que dura aproximadament una hora

Preu de la ruta 6 euros / 5 euros sòcies-socis com a donatiu a l’entitat (es paga a l’inici de la caminada).

La visita a Sant Pau del Camp és gratuita (només al finalitzar us demanaran la voluntat) i es a part de la nostra caminada, però fem coincidir el final de la ruta amb l’inici de la vista que s’organitza allà cada diumenge.

Inscripcions a Formulari o enviant un mail a tothistoria@tothistoria.cat (referència caminada)

Palau Ausit Logo