Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Spainskills 2017. Road to Abu Dhabi. Preparación de los competidores de Mecatrónica. Eric Llansá i Carlos Grillo Preparación de los competidor de Control industrial. Daniel Encinas Equipo de amigos del Palau Ausit Equipo de competidores del Palau Ausit

Tres alumnes del Palau Ausit participen de l'1 al 3 de març en el Campionat de Espanya de Formació Professional, Spainskills 2017

 

Spainskills és el Campionat d'Espanya de Formació Professional, campionat que acull a més de 300 estudiants d'FP participant en 25 skills diferents, el nostre institut tindrà tres alumnes representant a Catalunya en els skills de:

  • Mecatrónica.
  • Control industrial.

Els competidors participants ha tingut que passar una fase prèvia, com és el de haver guanyat el seu Campionat de Formació Professional de la seva Comunitat Autònoma, en el cas de Catalunya el CATSskills, que es va celebrar el passat juny de 2016 a Tarragona, en el que els nostres estudiants, Eric Llansá i Carlos Grillo, estudiants de la doble titulació d’Automatització i robòtica industrial + Mecatrònica industrial,  van resultar guanyadors en l’skill de Mecatrònica, y Daniel Encinas, estudiant d’Automatització i robòtica industrial, va guanyar l’skill de Control industrial. Aquests participaran en el seu skill amb 13 guanyadors més de altres Comunitats Autonòmes.

Des de setembre de 2106, el nostres competidors van iniciar la seva preparació de cara a Spainskills 2017, i des de el mes de desembre s’ha intensificat encara mes la mateixa, cada dia i caps de setmana han assistit a l’institut per a fer la preparació planificada pels seus tutors, José Carrasco, Óscar Mates i Vicente Guerrero. A banda d’això han tingut que assistir dos caps de setmana a la concentració de l’equip de Catalunya que ha organitzat el Departament d’Ensenyament format per 25 competidors.

La setmana del 27 de febrer al 4 de març tindrà lloc el campionat Spainskills 2017 en el Recinte Firal d’IFEMA a Madrid, a on el calendari dicta que els dies 1, 2 i 3 son els dies en els que es celebraran les diferents competicions (veure calendari).

Els que surtin guanyadors d’aquesta competició nacional, Spainskills 2017, hauran guanyat el premi de participar en el campionat mundial Worldskills 2017, a l’octubre a la ciutat d’Abu Dhabi i al campionat d’Europa Euroskills 2018 a Budapest.

 

Palau Ausit Logo