Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Campions!, medalla d'or a l'skill de Mecatrònica (Spainskills 2017) Propera parada Abu Dhabi 2017 Equip de Catalunya amb el Dani, el Carlos i l'Èric. 14 equips de participants de diferents Comunitats Autònomes Màxima comcentració i compenetració durant les proves Avaluació del treball realitzat sobre el projecte principal Moment de descans i relació amb els altres competidors de l'equip de Catalunya Reunió diària amb els Team Leaders per a valorar l'estat d'ànims Un altre dia,......, no hi ha descans, continúa la competició!!!! Ha finalitzat el temps, és el moment de l'avaluació final Entrevista als nostres competidors Contents pel treball realitzat Acte de cloenda i lliurament de medalles, quins nervis!!!!!! Els nostres competidors, esperant la decisió final, pujarem al podi? Siiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!, no són tercers, ni tampoc segons, són els campions de Mecatrònica Spainskills 2017 Medalla d'or i pasaport cap el Campionat Mundial Worldskills d'Abu Dhabi Els nostres participants, Carlos Grillo, Daniel Encinas i Èric Llansa Wordskills Abu Dhabi 2017, serà una experiència inoblidable

Campions a l'skill de Mecatrònica i ara al mundial d'Abu Dhabi

La parella formada pel Carlos Grillo i l'Èric Llansa, estudiants dels cicles formatius de Mecatrònica industrial i Automatizació i robòtica industrial de l'Institut Palau Ausit, desprès d'haver guanyat la competició de l'skill de Mecatrònica a Catalunya, CATSkills, el passat mes de juny, han aconseguit guanyar la competició nacional, Spainskills 2017, celebrat els dies 1, 2 i 3 de març a la Fira IFEMA de Madrid.

http://www.iespalauausit.com/files/news/data/images/Electricitat_CFGS/skills/Campions.png

Aquest fet els hi dona l'oportunitat de poder anar a les competicions internacionals de:

  • Worldskills 2017. Campionat del món de Formació Professional el proper mes d'octubre a Adbu Dhabi (Emirats Àrabs Units).
  • Euroskills 2018. Campionat d'Europa de Formació Professional, al setembre de 2018 a Budapest (Hongria).

Per una altre banda l'alumne del cicle formatiu de grau superior d'Automatització i robòtica industrial, en Daniel Encinas ha participat en l'skill de Control industrial, desprès d'una duríssima competició per l'alt nivell de les proves, Daniel ha fet una gran competició i ha estat fins a l'últim moment lluitant per a poder pujar al podi, al final no ha pogut ser i s'ha quedat a les portes d'haver aconseguit una de les tres medalles.

http://www.iespalauausit.com/files/news/data/images/Electricitat_CFGS/skills/Daniel.png

Moltes Felicitats CARLOS, ERIC i DANI per la vostra feina!!!!!!

Agraïment especial per als seus professors, José Carrasco, Óscar Mates i Vicente Guerrero, que han dedicat moltes hores en la preparació des de fa mes d'un any, que va ser quan es va iniciar la preparació per al Campionat de Catalunya (Catskills) i que els va donar el pas, com a campions, a participar en aquesta edició del 2017 del Campionat d’Espanya de Formació Professional.

See you in Abu Dhabi!!!!!!!!

Els campions i el seu tutor van ser entrevistats en el programa "Intimament" del dia 16/03/2017 de Ràdio Ripollet al llarg de quasi una hora.

Veure noticia a l'INFO RIPOLLET

Entrevista a RADIO RIPOLLET (16/03/2017)

Palau Ausit Logo