Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Sortida a Sitges i al Cau Ferrat dels nostres alumnes de 1r de Batxillerat


Bon di@,
el 19 d'abril de 2017 els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van visitar la ciutat de Sitges per conèixer una mica més de prop la figura de Santiago Rusiñol i el Modernisme a Catalunya. 

En primer lloc, vam fer una passejada per la ciutat, en què les nostres guies ens van acompanyar pels racons modernistes més significatius de la ciutat, com el teatre del Retiro o la Casa del Rellotge i on també vam poder admirar un dels molts patis blaus que Rusiñol tan sovint pintava. 

La segona part de la visita va ser a la casa-taller de Santiago Rusiñol, el Cau Ferrat, on l'artista va crear algunes de les seves obres més importants tant pictòriques com literàries i que va ser visitada per nombrosíssims artistes de l'època. A través de divertides anècdotes, vam descobrir una faceta molt més personal de l'escriptor de L'auca del senyor Esteve.
 
Des del Departament de Llengua Catalana, desitgem que els nostres alumnes hagin gaudit d'aquesta experiència i que els hagi ajudat a entendre millor què va suposar el Modernisme a Catalunya. A més, aprofitem per agrair-los el seu excel·lent comportament i interès. Així dona gust, nois!
 
Núria Ballester. Professora de Llengua catalana i responsable de la sortida.

Palau Ausit Logo