Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Sant Jordi al Palau!

Bon di@,

el passat divendres 21 d'abril vam celebrar la festa de Sant Jordi.  Al llarg de la jornada vam realitzar tota una sèrie d'activitats dedicades a la literatura i  la música amb un protagonista destacat: Bob Dylan

Amb la primera activitat del dia, la ja tradicional Tertúlia literària, alumnes i professors vam compartir els nostres llibres més especials i últimes lectures amb l'objectiu de potenciar l'´hàbit i el gust per la lectura. A continuació, Dylan i el seu polèmic però flamant Premi Nobel de Literatura 21016 van prendre el relleu a les aules per donar lloc al debat i la reflexió sobre aquest fet i la trajectòria musical del cantautor. L'atmosfera de Blowing in the wind, que sonava gairebé alhora a totes les aules i alguns fins i tot es van aventurar a cantar, va donar pas a l'hora de l'esbarjo, de l'ermorzar amb els pastissos dels alumnes de 4t. d'ESO, de fer-se fotos amb el drac i de remenar llibres a la parada d'intercanvi de llibres organitzada pels nostres alumnes de batxillerat que participen cada dimarts en el voluntariat lingüístic Parlem!

Així doncs, acabat el pati, vam començar el Lliurament de Premis Literaris amb la col·laboració de l'Asssociació 3 Passos de Ripollet, que va obrir l'acte amb diferents balls enquè també participaven alumnes del nostre centre.  Val a dir que la temàtica dels premis ha estat ben diversa. En el cas de Llengua catalana, els alumnes havien de produir un micirrelat i/o una poesia a partir d'una obra del famós grafiter Banksy, mentre que en Lengua castellana el punt de referència ha estat el pintor surrealista René Magritte i a Idiomes els alumnes han realitzat punts de llibre molt originals a partir de l'obra de Dylan. Així mateix, també es van lliurar els diplomes a més dels 150 alumnes que van participar a penes fa un mes a les Proves Cangur.

D'altra banda, també van actuar els alumnes de 1r d'ESO dirigits per les professores de Música i les nostres alumnes de 2n de batxillerat Maria Molina i Raquel Suàrez van tocar a quatre mans al piano una peça de Joc de Trons. Per la seva banda, Dakita Borilo, alumna  de 1r de batxillerat, ens va encisar amb la seva veu i la canço Bird set free de Sia. I què podem dir dels nostres flamants presentadors, Júlia i Kevin! Fantàstics!

Des del Departament de Llengües volem agrair especialment la col·laboració de l'AMPA i de l'Equip Directiu, així com també  fem extensiu el nostre agraïment a tot el professorat del centre i personal no docent. Estem molt contentes i content de com va transcórrer la jornada i ja comencem a pensar en el Sant Jordi 2018!

Si voleu veure totes les fotos del dia, només cal que cliqueu aquí.

Salutacions cordials,

Pilar Àlvarez. Cap de Departament de Llengua catalana i Coord. LIC.

Carme Hedo. Cap de Dpartament de Lengua castellana.

Alícia Sànchez. Cap de Departament d'Idiomes i Coord. d'Extraescolars.

Palau Ausit Logo