Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

0 1 2 3 4 5 6 7

La dramaturga i directora Càrol López visita el nostre centre!

Bon di@,
el passat 25 d'abril els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van participar en una activitat del programa de la Diputació de Barcelona FlipArt, que porta artistes a les aules per donar a conèixer el seu treball. Nosaltres vam tenir el privilegi de gaudir de la presència de la Carol López, una de les dramaturgues i directores escéniques més rellevants de l'actual panorama teatral català.

En primer lloc, ens va explicar la seva trajectòria en el món del teatre i la seva manera de plantejar-se la feina. De manera molt amena i interessant, els nostres alumnes van descobrir en què consisteix el seu treball i van poder plantejar-li algunes preguntes.

A la segona part de l'activitat, uns quants alumnes van tenir el luxe de ser dirigits per la Carol en diversos gags que els va plantejar. Tot i la vergonya d'haver d'actuar davant dels seus companys, s'ho van passar d'allò més bé!

Des del Departament de Català del nostre centre, aprofitem per felicitar i donar les gràcies a la Carol López i al programa FlipArt per aquesta iniciativa tan enriquidora.
 
Núria Ballester. Professora responsable de l'activitat.

Palau Ausit Logo